2013. március 13., szerda

2013. évi első versenyek a Tamási MTB SC szemszögéből

A Tamási MTB Sport Club számára sikeresen indult az idei kerékpáros szezon. 
2013. március 9-én a Tamási Kerékpáros Club és a Tamási Kerékpáros Alapítvány szervezésében lezajlott Tolna Megyei Szezonnyitó versenyen vettünk részt. A Szakályból rajtoló versenynek a Tamási borkombinátnál volt a befutója. Amatőr U13 korcsoportban kiváló teljesítménnyel abszolút és korcsoportjában is első helyezést ért el Szedeli Krisztián. 
Amatőr U15 korcsoportban 1. lett Kecskés Dominik, 2. Szedeli Viktor, 3. Deák Ervin. 
Amatőr U17 korcsoportban 3. helyezést ért el Barkóczi Archibald. 

Másnap, 2013.03.10-én a Várpalota melletti Pétfürdőn megrendezett XCO versenyen vettünk részt, ahol kihívásokkal teli, nagyszerű pálya és izgalmas verseny várt ránk. Természetesen itt sem maradtunk érem nélkül, U15 korcsoportban elfoglaltuk a dobogót: 1. lett Kecskés Dominik, 2. Deák Ervin, 3. Szedeli Krisztián, és nem sok hátránnyal 5. helyen végzett Szedeli Viktor. 
U19-ben 3. helyezést ért el Kacsó Krisztián, és a felnőtt kategóriában 3. helyezést ért el Deák Ádám a 3 körös versenyen. 
 

 A hétvége során tehát 10 dobogós helyezéssel gyarapodott kis csapatunk, gratulálok! 

A következő esemény, ahol - ezúttal szervezőként - részt veszünk, az a Tamási Kupa gyermek kerékpárverseny sorozat 1. fordulója lesz 2013. március 30-án a Budai Sportnapon.

Farkas Ferenc 
(Tamási MTB SC)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése