2013. december 10., kedd

Tisztelt Reménybeli támogatónk!

Örömmel értesítjük, hogy csapatunk, a Tamási MTB Sport Club új, egységes csapatmezt készít, ezzel kapcsolatosan kérem olvassa el az alábbi tájékoztatást!
Csapatunk, a Tamási MTB Sport Club már működésének 5. évében tart. Célunk a hegyikerékpározás népszerűsítése mind a versenysport, mind a szabadidősport területén. Elsősorban MTB utánpótlás korosztály versenyeztetésével foglalkozunk, indulunk a nagyobb hazai MTB versenyeken, illetve országúti versenyeken, túrákon is részt veszünk, és számos alkalommal szerveztünk is ilyen programokat. Regionális és országos versenyeken is számos dobogós helyezést gyűjtöttünk az elmúlt évek során, most a megjelenésünket szeretnénk egységesíteni.



Sajnos eddig nem volt lehetőségünk egységes csapatmez készítésére, azonban most belevágunk, és ha már készítünk egyet, nem szeretnénk, ha "csupasz" lenne, hanem azt szeretnénk, ha a helyi vállalkozások, támogatóink is kapnának rajta helyet, valamilyen, akár kisebb összegű támogatás (pl. 10.000 Ft) fejében. Tudjuk, hogy ez sok esetben nem könnyű a gazdaság jelenlegi helyzetét figyelembe véve, azonban nekünk nagyon sokat jelent bármilyen összeg is. 

Cserében reklámszolgáltatásokat tudunk nyújtani: honlapunkon, rendezvényeinken, plakátjainkon, illetve a mezen megjelenítjük támogatóink logóját, igény esetén pedig kerékpáros programmal színesítjük céges rendezvényét!

A csapatmezek bemutatójára a Tamási Kerékpáros Bálon kerül sor 2014. január végén.

Mellékelten küldök egy látványtervet. A mezen akár 2 különböző helyen (elöl, hátul, oldalt, mez ujján) meg tudjuk jeleníteni a vállalkozás logóját (egyeztetést követően).





Egyesületünkről és tevékenységeinkről további információt találhat awww.tamasikerekparsport.hu oldalon, illetve facebookon, vagy személyesen adok további felvilágosítást.

Amennyiben van lehetőségük bármilyen csekély összeggel támogatni egyesületünk munkáját, és szeretne új csapatmezünkön megjelenni, kérem válasz e-mailben jelezze szándékát, vagy keressen lenti elérhetőségeinken.

Köszönöm szíves figyelmét!
Üdvözlettel,

Farkas Ferenc
Tamási MTB Sport Club
elnök

www.tamasikerekparsport.hu
+36-20-598-5283
mtb@tamasikerekparsport.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése