2014. április 16., szerda

Hétvégi kerékpáros programok Tamásiban!

Szeretettel meghívunk minden érdeklődőt hétvégi kerékpáros programjainkra.
Mindkét programon a részvétel ingyenes!

2014. április 19. szombat 10:00 órától a Tamási Kupa gyermek kerékpárverseny első fordulóját rendezzük meg a Budai Sportnap keretei közt Pillehegyen (Kinizsi-Bem-Móra F. utca), ahová óvodásokat és általános iskolásokat várunk.2014. április 19. szombat 14:00 órától pedig a Föld Napja alkalmából kerékpártúrán lehet részt venni a Gyulaji erdőben.

A túra útvonala a Gyulaji erdőn keresztülvezető aszfaltút oda-vissza (kb 26 km). Akinek ez a távolság túl nagy lenne, természetesen előbb is vissza lehet fordulni! :)

Az esemény a "Mozdulj Tamási!" sorozat része, így trófeákat is lehet gyűjteni, melyek a túra teljesítését követően átvehetők!

Indulni 14:00 órától lehet folyamatosan, egyénileg vagy csoportosan, az erdő területét legkésőbb 18:00 óráig el kell hagyni.

Indulási pont: a Tamási Vadaspark bejárata (sorompó)

Induláskor minden résztvevőt regisztrálunk, a visszaérkezők pedig a "Mozdulj Tamási" trófea mellé étel-ital utalványt kapnak, amelyet beválthatnak a kerékpárút mellett található Ditte büfében.

Ajánljuk minden résztvevő számára a kerékpárja alapos felkészítését! :)

A túra során ügyelni kell a KRESZ betartására, figyelemmel kell lenni a vadakra, és az erdészeti járművekre!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése