2015. június 19., péntek

Tamási kerékpárosok 14. Fotó-, Ereklye-, és Rajz-kiállítása

Ma 18:00 órakor megtörtént a 15. Kerékpározni jó rajzpályázat ünnepélyes eredményhirdetése, amelyet Kocsis Zsigmond, a Tamási Kerékpáros Alapítvány elnöke vezetett le. 
A nyertesek érmet, oklevelet és az Észak Tolna Megyei Takarékszövetkezet jóvoltából ajándékokat kaptak. Az érmeket és oklevelet a Tamási Kerékpáros Alapítvány biztosította.
Az érmeket és okleveleket Uhrin János a Tamási Kerékpáros Club elnöke, az Észak Tolna Megyei Takarékszövetkezet ajándékait pedig Lanczkiné Pásti Rita adta át a Takarékszövetkezet képviselőjeként.
A díjátadás után Kocsis Zsigmond beszélt a kiállítás kialakuásáról tematikáiról, újdonságairól, majd felkérte Lanczkiné Pásti Ritát, mint a Tamási kerékpársport egyik legjelentősebb támogatójának képviselőjét, hogy nyissa meg a kiállítást.
Nyitó beszédében Lanczkiné méltatta a Tamási kerékpárosok eredményeit, rendezvényeit, a kerékpársportot népszerűsítő rendezvényeket, amelyekhez jelentős támogatást nyújtottak anyagilag és ajándékok formájában egyaránt. További sikereket kívánva megnyitotta a kiállítást.Rajzpályázat díjazottjai:
Megnyitó fotók:További fotók:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése