2012. május 16., szerda

Beszámoló a Coop Olimpiai Roadshow-ról

Nagy számú érdeklődő részvételével zajlott a Coop Olimpiai Roadshow Tamásiban, 2012. május 16-án. 15:00 órától már nagy forgatag, sokféle program volt a helyszínen, egészen 18:00 óráig. Arcfestés, ugrálóvár, színpadi műsorok, termék kóstolók, Megasztáros fellépők színesítették a műsort.

Mivel az esemény az Olimpiáról szólt, a szervezők meghívására két rendkívül szimpatikus olimpikon jött el, és mutatkozott be a Tamásiaknak: Farkas Ágnes kézilabdázó, illetve Imre Géza vívó, akik körbejárták a megjelent helyi sportcsapatok standjait is, beszélgettek, dedikáltak az érdeklődőknek, illetve a közönség szalagra írt üzenettel buzdíthatta őket, és a 2012-es Londoni Olimpia további résztvevőit. 

Farkas Ágnes (kézilabda) olimpikon aláírása


Imre Géza (vívó) olimpikon aláírása



A Tamási MTB SC-n kívül 3 helyi klub vett részt: A Tamási Kosárlabda Sport Egyesület, akiknél egy kis palánkon bárki kipróbálhatta ügyességét, továbbá a Tamási Kézilabda Club, és nem utolsósorban a Koppány SE súlyemelői jelentek meg egy kis rögtönzött súlyemelő bemutatóval.

Egyesületünk egy pavilonnal készült, melyben kiállításra kerültek bringáink (MTB, BMX), valamint néhány kupa, érem, prospektus segítségével mutatkoztunk be az érdeklődőknek. Ezen kívül egy országúti kerékpár és egy görgő segítségével bárki lemérhette milyen gyorsan tudja hajtani a pedálokat.












Örömmel vettük, hogy megjelenési lehetőséget kaptunk ezen az eseményen, és bízunk benne, hogy a jövőben más városi rendezvényeken is népszerűsíthetjük a sportolást, a kerékpársportot!

Farkas Ferenc
Tamási MTB SC

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jó ötlet, hogy résztvettetek a Tamási kerékpársport részéről.Esetleg fotók is készültek? Ha igen kérem felrakni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pár fotót készítettem telefonnal, azt csak holnap tudom feltölteni, de a rendezvényen volt több hivatalos fotós is, így a Roadshow hivatalos weboldalán biztosan lesz több profi minőségű kép is.

      Törlés