2016. augusztus 15., hétfő

Tamási Kupa 5. forduló beszámoló

Verőfényes nyári idő, kellő létszámú és lelkes versenyzők részvétele jellemezte az Árpád utca melletti Mini Market park körüli utcákon rendezett 2016. évi Tamási Kupa amatőr gyermek kerékpárverseny sorozat ötödik, utolsó előtti fordulóját. 
A verseny jellege kritérium (háztömbkörüli) volt. 
Az ideiglenes útlezárásokban az MTB SC versenyzője Jakab Gábor, valamint a résztvevő versenyzők szülei közül Buchholz János és Gulyás Róbert segédkeztek. 
Ezt a fordulót Farkas Ferenc versenybíró, a Tamási MTB SC elnöke vezényelte le. 
A verseny és az ezt követő díjkiosztó szokás szerint családias, vidám hangulatban zajlott le. 
A versenyzők, nevezéskor csoki szelet ajándékot kaptak. 
A díjkiosztón az érmeket Kocsis Zsigmond, a Tamási Kerékpáros Alapítvány elnöke adta át. 
Gratulálunk a versenyeredményekhez! Köszönet a támogatóinknak, segítőknek, kísérőknek, szülőknek és szurkolóknak, akik részt vettek a versenyen. 
Szívesen várunk mindenkit a következő fordulóra szeptember 18-án vasárnap 10 órakor a 6. fordulón a Kossuth téren a Gesztenyés park körüli kritérium versenyen. 
A 6. forduló díjkiosztója után közvetlenül kerül sor az 1 – 6 fordulók összetett eredmény hirdetésére és díjkiosztójára, amelynek végkifejleteként átadásra kerül a fődíj, egy MTB kerékpár az abszolút győztesnek! 
A mai ötödik forduló eredményeivel kiegészített Összetett verseny állása szerint a 3. Fiú korcsoport győztese a legesélyesebb a fődíjra, azonban a verseny nyitott még. 
Szeretném felhívni azon versenyzők figyelmét, akik csak egy fordulón vettek részt, hogy jöjjenek el az utolsó fordulóra, vegyenek részt rajta, hogy eredményüket bekalkulálhassuk az Összetett eredménybe, amivel díjazhatók lesznek. 
Jó versenyzést és szeretettel várunk mindenkit!

Fotók (katt a képre!):





Eredmények:







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése