2016. augusztus 16., kedd

VISIT TAMÁSI Teljesítménytúra beszámoló

VISIT TAMÁSI Teljesítménytúra

A Tamási MTB Sport Club szervezésében 2016. augusztus 14-én sikeresen lezajlott a VISIT TAMÁSI MTB, országúti kerékpáros és gyalogos teljesítménytúra a Tamási Parkerdőben.

A túra célja az volt, hogy a résztvevők különböző módokon és távokon megismerhessék és bejárhassák Tamási környékét, így hegyikerékpárral, országúti kerékpárral vagy akár gyalogosan is nekivághattak a túrának. Az indulók három táv közül választhattak.






Összesen 50 felett volt a résztvevők száma, a legnépszerűbbek az országúti kerékpáros és gyalogos túrák voltak, de a MTB hosszú távra is volt jelentkező, amely a legnehezebb túrának bizonyult, hiszen 87 km-en több mint 1600 méter szintemelkedést kellett leküzdeni. Természetesen a fáradalmakat kárpótolta a gyönyörű környezet, illetve a szervezők által biztosított frissítő is.


A rendezvény megvalósításához nyújtott segítséget köszönjük a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt.-nek, illetve munkatársainak, valamint a Tamási Szabadidő és Sport Egyesületnek, továbbá támogatóinknak: Tamási Termálfürdő (Aquaplus Kft.), Kop-Ka Zrt. Tamási, Tűzoltóbolt.hu, Tamási Város Önkormányzata, Kónya Dekor, Draszer Dekor, Tamási Rádió, Csepregi és Társa Kft., Tamási Kerékpáros Alapítvány, Mosoly Média/Wolf Fotostúdió.

A rendezvény fő támogatója a Nemzeti Együttműködési Alap volt.

Sok szeretettel várunk mindenkit jövőre is!

Farkas Ferenc

Tamási MTB SC

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése